Om SH-BYGG

Siden 2005 har vi med vår trofaste og faglig sterke stab, levert prosjekter som en totalleverandør innen mur-, puss- og flisarbeider. Tett kontakt med kunden er viktig for oss og vi legger stor vekt på god oppfølging.

I 2014 ble vårt arbeid og vår erfaring anerkjent med Murverksprisen. Dette var et resultat av ni års perfeksjonering med strenge krav til estetikk, innkjøp, miljø, energi, arbeidsmiljø og vår viktigste kjerneverdi “Ledelse ved tilstedeværelse”.

Vi har lang erfaring som totalentreprenør der vi tar oss av hele byggeprosessen. Vi følger opp nøye, gjennom hele prosjektet, fra start til slutt. Ved en totalentreprise kan du som kunde forholde deg til et og samme firma, uavhengig hvilket fag som skal utføres.

I dag har vi også flere oppdrag på nybygg, som utføres for ledende aktører i markedet (Peab, Veidekke, Hent, Betonmast Hæhre, Bunde-Gruppen og AF-Gruppen) hvor vi er underentreprenør. Vi tror på kvalitet i alle ledd, og har til enhver tid oppdaterte kontrollsystemer, faglig kunnskap og yrkesstolthet - verdier som anerkjennes høyt av våre samarbeidspartnere.

SH-Bygg er en mesterbedrift, dette er din trygghet for seriøsitet og kvalitet. Vi er stolt medlem av Oslo Murmesterforening og Norske Murmestres Landsforening.
Vi har Sentral Godkjenning og er en Gasellebedrift.

Sist oppdatert 05 mars 2024